У проекті “Рятуємо життя”, цього разу спільно з українським кухарем Євгеном Клопотенко. Передали запорізьким шелтерам відому українську страву шпундру, приготовану за стародавнім рецептом, у кількості 3000 шт.
Як каже Євген: “Шпундра або ще називають шпундри – найхарактерніша українська страва, яку традиційно готують зі свинини і буряка. Згадка про неї є в книзі «Енеїда» Котляревського. Я ж думаю, чим частіше ми готуємо старовинні українські страви і чим частіше про них говоримо, тим вони все більше входять в наше повсякденне життя. Якщо ви ніколи не готували шпундру та поєднання свинини з маринованим буряком здається вам незвичайним, просто спробуйте і можливо, ця страва стане вашою святковою або зовсім повсякденною.”
Можливість скуштувати цю страву мали тимчасово переміщені особи, які перебувають в Запоріжжі. Окрім цього, шелтерам передали також курячі та рибні консерви, макарони.
Вже майже рік ми робимо добру справу в рамках проекту “Рятуємо життя” та допомагаємо тим, хто цього потребує.